Tospa.nl | Projectbegeleiding
935
page-template-default,page,page-id-935,page-child,parent-pageid-927,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Projectbegeleiding

Voor professionele projectbegeleiding van uw laagspanning, middenspanning en hoogspanning projecten bent u bij Tospa aan het juiste adres. Ton van de Scheur heeft jarenlange ervaring opgedaan bij bedrijven als Joulz, Stedin, Tennet en Eneco. Hij is uitstekend in staat om al uw werken te begeleiden.

Niet alleen ontzorgt Ton u tijdens de duur van het project, ook zal hij u kunnen adviseren en helpen de juiste keuzes te maken. Werken met electriciteit kent een hoog risicofactor. Daarom is het goed dat er veiligheidsmaatregelen verplicht zijn. Ton kan u daarbij helpen. Hij beschikt over alle benodigde certificaten op dit gebied.

Energietechniek verandert voortdurend. Daarom is het belangrijk om een professional aan het werk te zetten. Voor Ton hebben oude en nieuwe technieken geen geheimen en kan u als geen ander ondersteunen.

Enkele voorbeelden van projectbegeleiding vind u in de portfolio.