Tospa.nl | Werkzaamheden
967
page-template-default,page,page-id-967,page-child,parent-pageid-923,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Werkzaamheden

Wat doet Ton voor u

Zoekt u een uitvoerder? Voorman? Of een technicus? Voor uw laagspanning, middenspanning of hoogspanning projecten? Dan is Ton van de Scheur de man die u zoekt. De jarenlange ervaring bij bedrijven als Joulz, Stedin, Tennet en Eneco heeft Ton tot een betrouwbare uitvoerder gevormd. Hij neemt de begeleiding van uw projecten graag uit uw handen en adviseert u graag de juiste route.

Met de benodigde certificaten op het gebied van veiligheid kan Ton u ook prima van dienst zijn als veiligheidscoördinator.

Uitvoering

Als uitvoerder neemt Ton de regie van uw projecten graag over om het meest efficiënte eindresultaat te gaan bereiken. Of het nu om nieuwbouw of onderhoud gaat of om een calamiteit.

Veiligheid

Electriciteit is geen speelgoed. Daarom is het goed dat er veiligheidsmaatregelen verplicht zijn. Ton kan u daarbij helpen. Hij beschikt over alle benodigde certificaten op dit gebied.

Techniek

Energietechniek is aan verandering onderhevig. In de praktijk komt zowel gedateerde als moderne techniek voor. Voor Ton heeft dit alles geen geheimen en kan u als geen ander adviseren over de door u gebruikte techniek.