Tospa.nl | Uitvoering
931
page-template-default,page,page-id-931,page-child,parent-pageid-927,ajax_fade,page_not_loaded,,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-10.1.2,wpb-js-composer js-comp-ver-5.1,vc_responsive

Uitvoering

Als uitvoerder neemt Ton van de Scheur de regie van uw projecten graag over om het meest efficiënte eindresultaat te gaan bereiken. Of het nu om nieuwbouw of onderhoud gaat of om een calamiteit.

Ton kan u als betrouwbare uitvoerder ter zijde staan. Indien gewenst, kan de gehele projectbegeleiding door Ton worden gedaan. Alleen de uitvoering bij Ton neerleggen is ook mogelijk. Hij zal u professioneel ondersteunen en met het juiste oog op de veiligheid gericht, de uitvoering van al uw projecten op zich nemen. Ton is pas tevreden als u tevreden bent!

Energietechniek is aan verandering onderhevig. In de praktijk komt zowel gedateerde als moderne techniek voor. Voor Ton heeft dit alles geen geheimen en kan u als geen ander adviseren over de door u gebruikte techniek.

Op het gebied van veiligheid hoeft u zich geen zorgen te maken. Ton beschikt over alle benodigde certificaten op dat gebied.